کیک کدوحلوایی

کیک کدوحلوایی

1401/08/11

مواد لازم :

 
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 و 1/2 لیوان
روغن مایع  1 لیوان
آرد  2 لیوان
گردو خرد شده 1/2 لیوان
بیکینگ پودر  2 قاشق چایخوری
ماست 5 قاشق غذاخوری
پوره کدو حلوایی 1 لیوان
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
وانیل 1/8 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

پوره کدو حلوایی:

بعد از شستن کدو، پوست آن را بگیرید و به‌صورت قطعات مربعی خرد کنید.
کدوها را در قابلمه ریخته و ۱/۵ لیوان آب روی آنها بریزد تا آبپز شوند.کدوها را بعد از اینکه از حرارت افتادند، با مخلوط‌کن یا گوشت‌کوب یا اگر هیچ‌کدام را در دسترس ندارید با چنگال به خوبی پوره کنید.

ابتدا فر را روشن کنید . تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن میزنیم تا رنگ آن تغییر کند بعد دارچین، پوره کدو حلوایی ،روغن مایع و ماست رابه ترتیب به مواد اضافه کنید و سپس آرد و بیکینگ پودر را به آن اضافه کرده و بصورت دورانی هم بزنید . داخل قالب ریخته و در فر 180 درجه سانتیگراد  به مدت 40 دقیقه قرار می دهیم.برای اینکه مطمئن شوید کیک‌تان پخته است، قبل از خارج کردن کیک از فر، با خلال دندان در کیک فرو کنید، اگر کیک به آن نچسبید، آماده سرو است.

به‌ جای گردو می‌توانید از مغزهای دیگر هم استفاده کنید. کمی از گردو را برای تزیین روی کیک نگه دارید.

اگر عمق قالب کیک کدو حلوایی‌تان کم است، مدت زمان کمتری برای پخت کیک لازم است.

نظرات
شما هم می‌توانید در مورد این خبر یا مقاله نظر خود را بنویسید