مواد لازم :
تخم مرغ 1 عدد
کره 1/2 پیمانه
شکر 1/4 پیمانه
آرد 1 و 1/2 پیمانه
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
پودر بادام یا فندق 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
فیلینگ مقداری
طرز تهیه:
کره وشکر را با هم مخلوط کرده تا نرم شود سپس تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کرده هم می زنیم یکدست که شد پودر بادام یا فندق و آرد و بیکینگ پودر را ریخته تا خمیری بدست آید .با استفاده از وردنه خمیر را باز کرده با کاتر به سلیقه خودمان قالب می زنیم و روی نیمی از شیرینی های قالب زده را با ماسوره یا قالب کوچکتر حفره ای ایجاد می کنیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز قرار داده ایم می چینیم و به مدت 10 الی 15 دقیقه در فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد می پزیم.
بعد از سرد شدن با فیلینگهای مختلف پر می کنیم.