مواد لازم برای طرز تهیه کیک ردولوت |
میزان مواد لازم برای طرز تهیه کیک ردولوت |
کره | 170 گرم |
شکر | 450 گرم |
شیر | 300 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد بزرگ |
نمک | 1 پینچ |
وانیل | 1 قاشق چای خوری |
رنگ قرمز | 80 گرم |
آرد نول | 475 گرم |
پودر کاکائو | 55 گرم |
سرکه سفید | 25 گرم |
جوش شیرین | 1 و 1/2 قاشق چایخوری |
مراحل آماده سازی :
1. فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم .
توجه : در فرهای برقی دمای فر باید 20 تا 30 درجه کمتر از فرهای گازی باشد.
2.کره را بیرون از یخچال گذاشته تا به دمای محیط برسد.
3. آرد ، جوش شیرین و پودر کاکائو را مخلوط کرده و الک کنید.
4. در ظرف جداگانه سرکه را به شیر اضافه کنید و کنار بگذارید.
5. کف سینی 20 ×30 را کاغذ روغنی قرار داده و یا می توانید با اسپری روغن جداکننده کف سینی را چرب کنید.
مراحل پخت :
مرحله اول : کره و شکر و نمک را با همزن دور متوسط خوب مخلوط می کنیم تا شکر داخل کره آب شده و رنگ آن کرمرنگ شود. سپس تخم مرغ ها را تک به تک داخل مواد ریخته و هم می زنیم ، وانیل را به مواد مرطوبی که مخلوط کردیم اضافه می کنیم.
مرحله دوم : به مخلوط شیر و سرکه ، رنگ قرمز را اضافه و هم می زنیم تا رنگ کاملا حل شود.
مرحله سوم : مخلوط مواد خشک ( آرد ، پودر کاکائو ، جوش شیرین ) را کم کم به موادمان اضافه کرده با لیسک بصورت دورانی هم می زنیم تا حالت نرم و روان پیدا کند.
مرحله چهارم : مواد را در قالبی که از قبل آماده شده ریخته و در طبقه وسط فر به مدت 40 دقیقه قرار می دهیم .
مرحله پنجم : کیک را از فر خارج کرده و پس از 10 دقیقه بر روی توری خنک کننده قرار دهید تا کاملا خنک شود.
مرحله ششم : در این مرحله روی کیک را برش زده و صاف می کنیم تا برجستگی روی کیک از بین برود سپس با رینگ کیک طرح قلب ، کیک را برش می زنیم.
مرحله هفت : می توانید با کرم پنیری لایه های کیک را تزیین کنید.
برای مشاهده نحوه آماده سازی کرم پنیری اینجا کلیک کنید.
نکته 1: پس از 40 دقیقه با یک سیخ چوبی و یا تستر کیک ابتدا کیک را تست کنید ، اگر کیک به سیخ چوبی نچسبید ، کیک شما آماده است.
نکته 2: این مواد برای قالب 18 سانت هم مناسب میباشد.